Filler

Filler


Med stigande ålder förlorar huden sin spänst och volym. Ansiktets så kallade fettkuddar krymper och hänger ner och bilda djupare veck, exempelvis nasolabial(från näsa till mungipor) eller marionettlinjer(Från mungipor till hakans båda sidor). Muskeln och kärl under ögonen blir synligare under den tunna huden och ”mörka ringar” bildas

Filler – Fyll upp läppar & ytliga rynkor samt framhäv ansiktets konturer

Filler som består av hyaluronsyra, består av socker och vatten som under kemiska processer tillverkas som gel med olika konsistenser. Mjuk gel används bland annat i läppar och för att mjuka upp ytliga rynkor. Hårdare gel används för att framhäva ansiktets konturer, bland annat käklinje, käke samt kinder.

Legitimerad personal för bästa resultat

Det finns tyvärr allvarliga biverkningar av filler om den hamnar i ett kärl, därför är det mycket viktigt att behandlingen utförs av legitimerad personal som har goda kunskaper om ansiktets anatomi samt kan använda antidot(Hyalas) vid fall av någon händelse.

Beroende på vilket område man behandlar samt ålder på personen varierar hållbarheten på fillerprodukter. Områden med störst motilitet liksom läppar behåller vanligtvis produkten under ca 6 månader till 1 år, men i kinder kan den finnas kvar under flera år. Yngre personer har större ämnesomsättning och kan behöva snabbare påfyllning.

Boka tid för Fillers-behandling i Malmö

Du är varmt välkommen in till oss i Centrala Malmö eller boka direkt online

Innan

Edit text here

Efter

Edit text here